Ana SayfaDOĞALGAZDoğalgaz konforu ile tanışmayan kalmayacak

Doğalgaz konforu ile tanışmayan kalmayacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, ülkenin dört bir yanına CNG ve LNG sistemiyle doğalgaz boru hattı döşenmesine olanak sağladıklarını belirterek, doğalgazın rahat kullanımından tüm halkın yararlanmalarını amaçladıklarını belirtti.

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde, EPDK’nın destekleriyle, İstanbul Shangri – La Bosphorus Oteli’nde gerçekleşen Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi ISTRADE 2016’da konuşan EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, doğalgaz boru hatlarının döşenmediği yerleşim alanı kalmayacağını söyledi.

Türkiye’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın doğalgaz ile rahat bir yaşam süreceğinin altını çizerek konuşmasına başlayan Başkan Yılmaz, “Kurul olarak boru hatlarının döşenmediği yerlere hizmet etmek için almış olduğumuz karar neticesinde çalışmalarımıza ciddi bir şekilde devam ediyoruz. Ülkemizin bir çok kırsal alanına doğalgaz hizmeti ulaştırmamıza rağmen bazı yaşam alanlarında bu hizmetin ulaşmaması sebebiyle çalışmalarımızı hızlandırma kararı aldık. Buradan tüm ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızın doğalgaz rahatlığından yararlanacağını belirtmek isterim” diyerek konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_img

BUNLARI DA OKUYUN